miercuri, 17 iunie 2009

S-a trezit marele presedinte!!!

Am trait sa o vad si pe asta...Marele presedinte al Consiliului de Administratie (CA) al echipei FC Vaslui, DOMNUL Ciprian Damian, vrea sa iasa din anonimat. Dupa ce ca a recunoscut fata de toata lumea ca el nu are ce vorbi cu presa locala (pentru ca jurnalistii din Vaslui nu au tzate, cur si accent de Bucuresti-"atributele" imi apartin), acum se arata iritat, intr-un comunicat de presa, ca reprezentantii mass-media dezimformeaza. Nu stiu daca acest comunicat este dedicat jurnalistilor locali sau celor de la Bucuresti, interesant este ca DOMNUL Damian vrea sa iasa din anonimatul in care intrase de ceva vreme. Mai mult decat atat, dumnealui spune in acel comunicat ca are acelasi numar de telefon si ca "ei" (nu stiu care ei) sunt la fel de deschisi cu reprezentantii mass-media, dar a uitat sa specifice daca s-a referit la reprezentantii presei locale sau centrale. De ce spun asta? Pentru ca noi, jurnalistii din satul Vaslui, care nu avem cur, tzate si accent de Bucuresti (scuzati-mi repetitiunea) de cate ori am fi vrut sa vorbim si cu altcineva in afara de Marcel Cristea (ofiterul de presa care nu poate da informatii niciodata din motive lesne de inteles), de Viorel Oprea (directorul de relatii publice) sau de antrenori ori jucatori, dar cu acestia numai la conferintele de presa, nu mai stiu care sunt acei "ei" la care face referire DOMNUL Damian, ca "ei" raspund la telefoane doar cand au nevoie de ceva, de multe ori nici atunci, daca sunt acei "ei" la care ma gandesc eu. Mdaa....foarte interesant.

5 comentarii:

  1. hopa hentz... a aparut ANONIMUS CIPRIANUS DAMIANUS ... da pan acu une fushi bre...ca noi jurnalishtii locali am fost sa ne facem implanturi poate poate ne bagi si pe noi in seama gieee...cegherap...comon comon... samd.te-ai otzarat??? tziai cerut voie ...???ai invatzat sa scrii la calculator???tre sa mai invetzi tastele la telefon ... de pe verde se raspunde !!!! cu tine sau fara noi tot ne facem treaba... asha ca daca vrei bagat in seama tzine aproape de "pixurile" locale ... pe care le stuchitzi voi in cap cu coji de semintze de la "OFTICIALA"... apropo ... nu mai venim cu semintze la meci...le ducem la ULEROM...ca e seceta shi cine shtie...iar pleaca investitorul...in alta ordine de idei, lasa vrajeala, dane shi noua cate un semn de viatza,cand e cazul,shi treba o sa fie buna...ce zici?????????? in rest FORTZA FC ALEEEEEEE !!!!!!!!!!!! semnat SAMANTZA DE SCANDAL :))))))))))

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu a auzit probabil de feedback constructiv.. Damian ar trebui sa participe macar la un curs din domeniul comunicarii. Chiar daca si-a schimbat parfumul cu unul mult mai scump, este obligat sa-si pastreze simplitatea. Pana la urma nu-i cere nimeni sa fie nici prea transparent, dar nici cu lacatel la gura...Printr-o mai bună comunicare, firma pe care o reprezinta ar putea să beneficieze de mari performanţe.

    RăspundețiȘtergere
  3. aloooooooooooooo... domn arbitruuu... pinalty cu mana breeee... da da la PONGO bre... o pus mana da ... pi tasti daaaaaaaaa ... cum? o zis niea ADI ca nui?!?...aha... ei bini daco zis el,na acuma, shtii iel mai bini...poati io dat voie so puna...da s lio traga la ticaloshii di presari bre care scriu far s shiara voi bre... da macar o atentzionari bre c pre so trezat diodata asha...ma rog poati nu sho hi dat sama shi fashi da da...shi cu sashita asta o mai iei razna da...dom arbitru da chiar asha pi fatz bre omule bre...auz la el mofturi bre..,c ari tilifon...io nu zic c nu da cui raspundi bre omuli bre...poati lu cui trebi can rest,nu pre ari semnal bre...sh cica unia umbla pi la stadion dupa shtiri da nari shini s li dei bre da da...pai na acuma sh ziarishtii ishtia vor toat ziua shtiri...da alta triab oari nau?...s pun mana sh ii pio sapa ... piun hirletz shieva nu tot ziua cu pixun mana ...bini hai PIXI da restu? mai subtziri cai criz... da bine shaf cum zishi mata no fost pinalty...bini da numa data asta co zis nea adi da...bini...da poati macar o liac di ofsaid...nu?nishi die ista ... aaaaa tot nea adi....aha gata shimai ...HAI VASLUI semnat STUCHIT LA FURCA ...PS: ti pup coca

    RăspundețiȘtergere
  4. In sfarsit are cineva din presa vasluiana sa se ia de astia mari de la FC Vaslui. Oricum, din aceste randuri reiese ca sunteti slabi sau lipsiti de tupeu...Felicitari pentru curaj, Ionut.

    RăspundețiȘtergere
  5. ionut sa nu dai tata la tv-u asa ceva ca te da LILIputanu afara si nu de alta da tre sa cresti copilu MAN...felicitari misto materialu dar si comentariile
    imi place blogul tau si imi place pt ca e vizionat si comentat de oameni cu talent la scris(referitor la comentarii)

    RăspundețiȘtergere

GSP.ro