joi, 25 iunie 2009

Traseismul, curva si Dan Marian



Cel pe carrre il vedeti in poza (pentru necunoscatorrri) este un marrre "Dinozaurrr Politic" de pe scena politicii vasluiene. Nu merrrita sa il bag prea mult in seama, darrr nu pot rrrezista tentatiei. Se numeste Dan Marrrrian, Deputatul Dan Marrrian, cel carrre a condus pana nu demult (cateva zile in urrrma) frrraiele Orrrganizatiei Judetene Vaslui a Parrrtidului National Liberrral. Spun pana nu demult, deoarrrece a trrradat parrrtidul, si-a dat demisia si a fugit la forrmatiunea politica pe carrre, tot pana nu demult, o urrra cel mai tarrre (PD-L). Si acum imi aduc aminte cum se mai spurrrca cu Corrrneliu Mihalache (scuzati-mi "cucofonia"), cel carrre este prrresedinte la filiala judeteana a PD-L. Acum, nu stiu cum drrracu, Domnul Deputat, tocmai el carrre urrra trrraseismul politic, a fugit la dusmani. Vasluienii stiu cum a luat locul fostului prrresedinte Vrrranceanu, stiu cum l-a inlaturrrrat si pe actualul coleg de suferrrinta, Corrrneliu Mihalache, iarrr acum vad in Dumnealui un "marrre carrracter" de currrva, la fel ca si politica, de altfel. Prrrea multe nu as vrrrea sa comentez, dar am dorit, prrrin aceste rrranduri, sa demonstrrrez, inca o data daca mai errra nevoie, ca politica si cei care o prrractica sunt niste currrve penale carrre nu fac altceva decat sa alerrrge dupa ciolanul cel marrre. Ce am sa rrrad la "prrrezidentialele" din toamna, atunci cand va vedea Domnul Deputat ca a facut o alegrrre prrroasta, daca nu cumva rrreuseste sa-l dea jos si pe Mihalache.


P.S: Am scris cu mai multi "r" in fiecare cuvant, deoarece in momentul ala errram "rrrarrrait" :P

7 comentarii:

  1. Iar pe cea care ati avut-o colega pe la antena1 vaslui, alexandra petculescu, e mare curva si mancatoare de cacat... apropo, o mai trimite ma-sa cu sacose pe la trifulet senior si pe la secu?

    RăspundețiȘtergere
  2. :)...Nu fiti rautacioasi si nu postati comentarii care nu au legatura cu subiectul. Alexandra Petculescu nu mai luicreaza demult la Antena 1, iar in ceea ce priveste micile "atentii", sincer, nu am cunostinta de asa ceva. Va multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  3. Foarte tareee...din cate stiu eu e primul deputat din tara care trece de la un partid la altul:))Numai in Romania se poate intampla asa ceva!!!Rusine tuturor politicienilor romani!!!

    RăspundețiȘtergere
  4. Pentru administrator... Chiar asa? N-ai habar de micile "atentii"? Dar cum crezi ca a fost angajata?

    RăspundețiȘtergere
  5. Intr-adevar acest "individ" este un traseist si o curva politica! Daca stau si ma gandesc bine, nu cumva cei de la antena 1 vaslui ii faceau "publicitate"?! Hmm, balabane... Iti dai cu parerea... Dar de Dan Voiculescu... securist ordinar... la al carei "televiziune" lucrezi, n-ai nici o parere?!

    RăspundețiȘtergere
  6. eu zic sa nu fim naivi...traseismul nu la inventat DM si ...din pacate nu se va opri la el...dar in alta ordine de idei...cred ca trecerea de la un partid la altul nu e o problema majora...durerea mare este ca electoratul voteaza figuri politice asa numitele locomotive... si nare habar de o doctrina...nici macar o idee cat de mica...revenind la DM nu cred ca e o asa mare scofala,,el e fiul ploii pe linga altii...vezi Stolo... melescanu samd ... la nivel local s-a miscat binisor insa... cemai isi stie interesul...RRit sau nu e politician si cam atat ... restul e folclor. semnat PUFULETE CU SURPRIZA :)))))))))))) hm oare au...???
    PS: dau o bere coca

    RăspundețiȘtergere

GSP.ro