luni, 28 septembrie 2009

Obosiţi?!

Vreau să vă spun, încă de la începutul acestor rânduri că, împins de durerea eşecului de la Alba Iulia, mă alătur fanilor extrem de supăraţi de prestaţia vedetelor de la FC Vaslui, mai ales de cele ale ilustrului, nemaiîntâlnitului, nemaivăzutului Mike Temwanjera. Cum se poate ca la un asemenea nivel, plătiţi cu zeci de mii de euro, cu pretenţii de cupe europene, să te plângi că ai o echipă obosită? Păi şi dacă se calificau mai departe în Europa League, atunci de ce se mai plângeau? Oare lăsau campionatul sau Cupa la o parte? Sunt câteva din întrebările pe care le-am auzit tot mai des pe buzele vasluienilor care îi idolatrizau (până la acest meci) pe Wesley, Gerlem, Mike sau Liubinkovic, întrebări care mi se par mai mult decât veridice. Oare până când se mai foloseşte această scuză penibilă ce nu face altceva decât să-i întărâte pe cei ce iubesc această echipă şi care nu mai pot fi păcăliţi la infinit? Domnule Porumboiu, în loc de antrenamente inutile, puneţi-i să facă curat pe la fermele de vaci că poate aşa nu se vor mai simţi atât de obosiţi. Poate aşa vor înţelege că performanţa nu se face mimând fotbalul pe zeci de mii de euro, ci prin multă muncă, transpiraţie, dăruinţă şi nu în ultimul rând, prin respect pentru acei suporteri care îşi plătesc bilete ca să îi vadă şi să îi încurajeze sau care îi însoţesc în deplasări pentru a fi alături de ei.

2 comentarii:

  1. VLAD
    Ioane, nu crezi ca suporterul vasluian a devenit cam pretentios? Ce traditie avem noi in fotbal pentru a ne ofusca mereu de lipsa de rezultate? Incepem sa ne lungim mai mult decat ne e plapuma. Avem noi asa mari valori in echipa (lasa caracterele!) incat sa fim indreptatiti sa visam la podium? Nu tot ceea ce spune Porumboiu trebuie luat de bun. El vede in fiecare transfer un superjucator. In afara de Wesley, Aliuta si N'Doye noi n-am avut cine stie ce valori pe aici. Gerlem? Kirovsky? Markovic? Pavlovic? Farkas? Mike? Sa fim seriosi.

    RăspundețiȘtergere
  2. Ai dreptate Ionut...prea multa ignoranta si vedetism la echipa asta. Toti sunt niste mercenari si tre' sa le rupem capul. Abia astept meciul cu Astra...

    RăspundețiȘtergere

GSP.ro