luni, 19 octombrie 2009

R.I.P MARIUS


Scriu aceste rânduri cu lacrimi în ochi pentru că am pierdut un prieten drag, un prieten datorită căruia am ajuns acolo unde am ajuns acum şi pentru care voi purta recunoştinţă toată viaţa. Mulţi ştiu despre cine e vorba, dar pentru cei care nu ştiu le spun că se numeşte Marius, Marius Alexii. Un băiat care, la doar 30 de ani, a ales să ne părăsească fără a ne anunţa. Nu s-a plâns nimănui că este bolnav, o boală pe care a încercat să o ducă bărbăteşte aşa cum doar puţini dintre noi ştiu să o facă. Acum văd că viaţa este mult mai crudă decât ne-am fi aşteptat noi. Dumnezeu este, de multe ori (poate de prea multe ori), nedrept cu noi. Soarta nu face altceva decât să ne aducă supărări atunci când nu ai nevoie de ele. Aşa s-a întâmplat şi cu Marius. Dar de ce acum? De ce acum când băieţelul lui îşi dorea să vorbească cu EL, să primească o educaţie de la EL, să primească sfaturi de la EL?! De ce acum când Cristina, iubita lui, avea nevoie mai mult decât oricând de EL?! De ce Doamne?! Sunt câteva întrebări care nu îmi vor da linişte mult timp de acum încolo. Vorba colegului meu Vasea: "De ce pe el, la vârsta asta şi de ce nu pe altcineva care şi-a trăit viaţa, care a apucat să îşi întemeieze o familie cu adevărat, care a apucat să îşi vadă nepoţi sau strănepoţi?", alte întrebări la care nu găsesc răspuns. Nici cuvintele parcă nu mai vor să fie găsite, parcă şi degetele refuză să mai scrie pe tastatură, totul s-a schimbat odată cu aflarea acestei veşti. Odihneşte-te în pace Marius şi fie ca Dumnezeu să îţi ierte toate păcatele şi să te primească aşa cum se cuvine acolo sus!!!

9 comentarii:

  1. Dumnezeu sa il odihneasca in pace!!! Capul sus Ionut.

    RăspundețiȘtergere
  2. Viata este o curva si se comporta ca atare!!! Odihneste-te in PACE MARIUS !!!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  3. Cat de aiurea sa ajung sa comentez la tine pe blog in astfel de momente... M-a ravasit aceasta veste. Cumplit sa mori atat de tanar... cumplit.

    Condoleante si putere familiei. Iar tie Marius, drum bun printre stele si de acolo, de Sus, sa ai grija de minunea ta mica.

    RăspundețiȘtergere
  4. DZEU SA-L IERTE SI SA-L ODIHNEASCA PACAT CA SA DUS ASA DE TANAR CONDOLEANTE FAMILIEI SI MULTA PUTERE SOTIEI CA SA TREACA PESTE ACESTE CLIPE GRELE MULTA DURERE PTR UN COPIL ASA DE TANAR CU UN COPIL PE CARE LA LASAT IN URMA ...... DZEU SA-L IERTE

    RăspundețiȘtergere
  5. Dumnezeu sa-l ierte pa Marius ! Din pacate numai putem face nimic pentru cel care,mie cel putin, mi-a fost coleg dar a fost in general o persoana sociabila cu care aveai tot timpul ceva de discutat....Nu-mi vine sa cred....Sper ca acolo SUS Dumnezeu sa fie bland cu MARIUS pentru ca aici nu prea a fost...

    Vasile

    RăspundețiȘtergere
  6. Dumnezeu sa'l ierte!!
    Marius ...ACUM ESTI PRINTRE INGERI!!
    Condoleante familiei!

    RăspundețiȘtergere
  7. Pacat!!Se spune ca atunci cand vremea e mohorata, ii pare rau celui care a decedat, fara indoiala ca si lui Marius ii pare rau ca a plecat prea repede si c-a lasat in urma, o sotie si cea mai de pret realizare a lui, un baietel!
    Dumnezeu sa-l odihneasca in pace si fie ca de acolo, de sus, sa le dea putere si alinare celor ramasi indurerati!
    Gabi V.

    RăspundețiȘtergere
  8. CONDOLEANTE DE LA TOTI HUSENII.DUMNEZU SA TE IERTE MARIUS

    RăspundețiȘtergere
  9. Toate lucrurile sunt determinate in viata ...nu stiu daca e cazul sa ii cereti socoteala celui de sus pentru ceea ce s-a intamplat ..In mod sigur a fost dus acolo pt ca era nevoie de el .
    RIP!

    RăspundețiȘtergere

GSP.ro